Vedere l'offerta completa

SOUS CHEF (SEASON ) PASSENGER / RIVER SHIPS

Descrizione dell'offerta di lavoro

We are looking for Sous Chef to work onboard Passenger / River Ships Season Note.
Our Agency also offers job opportunities in Hotels, Restaurants, Resorts in different European Countries for Season Winter Season TITLE.
SOUS CHEF DEPARTMENT.
GALLEY/KITCHEN EXPERIENCE/SKILLS/CHARACTER.
Must have good knowledge of international cuisine; Must have strong knowledge of HACCP standards; Must have a minimum of five (5) years experience in a culinary field; Diploma/certification in a culinary discipline required; Strong interpersonal and problem-solving skills; Ability to work well under pressure in a fast-paced environment; Ability to work cohesively with colleagues as part of a team; Ability to focus attention on the needs of guests while remaining calm and courteous at all times; Must have English and/or German language skills; Must be reliable and able to work unsupervised; Must be able to work flexible hours and to company standards; Working knowledge of cooking with ingredient limitations (Allergens, diets etc.); DUTIES AND RESPONSIBILITIES.
Be friendly to passengers and crew and focused on the job; Responsible for leading the galley team in the absence of the Head Chef; Provides guidance to junior galley staff including but not limited to line cooking, food preparation and plating; Oversees and organises kitchen supplies and ingredients; Ensures a first-in, first-out food rotation system and verifies that all food is properly dated and organised for quality assurance; Keeps cooking stations stocked, especially before and during peak hours; Trains new kitchen staff to the ship's restaurant and kitchen standards; Manages food and product ordering by keeping detailed records and minimising waste, working with existing systems to improve waste reduction and manage budgetary concerns; Oversee all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standards; Works with the Head Chef to maintain kitchen organisation, staff skills and training opportunities; Checks that all food storage areas meet standards and are consistently well managed; Assists the Head Chef in the creation of menus; Coordinates with restaurant management team on supply ordering, budget and kitchen efficiency and staffing; Provide a two-way line of communication with all kitchen staff; Follow correct disciplinary procedures as outlined in the Food and Beverage Manual; Carry out all assigned duties efficiently, adhering to company standards and procedures as outlined in the training manual.
For more detailed information, we invite you to apply and a member of our team will contact you to arrange an interview.
Vedere l'offerta completa

Dettagli dell'offerta

Azienda
  • All Cruise Jobs
Località
  • Tutta l'Italia
Indirizzo
  • Imprecisato - Imprecisato
Tipo di Contratto
  • Imprecisato
Data di pubblicazione
  • 08/09/2024
Data di scadenza
  • 07/12/2024
Chef capopartita
Hotel Mexico

Hotel rimini nord cerca chef capopartita per stagione estiva assunzione immediata contattare *****@***** possibilità di alloggio assunzione fino a metà settembre garantita lavoro di squadra alle dirette dipendenze dello chef requisiti di lavoro esperienza minima 3 anni chef capopartita con predisposizione......

Chef capopartita
Hotel Mexico

Hotel rimini nord cerca chef capopartita per stagione estiva assunzione immediata contattare *****@***** possibilità di alloggio assunzione fino a metà settembre garantita lavoro di squadra alle dirette dipendenze dello chef requisiti di lavoro esperienza minima 3 anni chef capopartita con predisposizione......

CHEF DE PARTIE
WinTime Spa

Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......

CHEF DE RANG
WinTime Spa

Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......

Chef Stellato
Adami & associati selezione del personale

Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... creatività e capacità innovativa nel creare piatti unici e memorabili... mantenere gli standard di igiene e sicurezza......

CERCASI PERSONALE PER RISTORANTE IN SVIZZERA
Hechtplatz

Struttura alberghiera in svizzera ricerca le seguenti figure professionali da inserire nel proprio organico: • cuoco• aiuto cuoco• pizzaiolo• commis di cucina• demi chef de partie• chef de partie• sous chef• barista• camerieri• receptionist• commis di sala requisiti: • ti piace lavorare a contatto diretto......

MAINTENANCE / TECHNICAL DEPARTMENT
Rainsteal Oil & Gas Limited, UK.

Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......

Personal Cucina & Sala, Ristorante/Snack in Svizzera
GISPA

Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... i nostri ristoranti si trovano in tutti i territori svizzeri che richiedono la necessità......

ADDETTO/A SALA E CUCINA
Rathaus

Siamo alla ricerca di un barista, cameriere, chef de rang, commis di sala, executive chef, sous-chef, capo partita, cuoco, commis di cucina, lavapiatti... il profilo ideale: precisione e accuratezza nella svolgimento della propria mansione buone capacità di lavorare in team spiccate doti di servizio......

Addetto/a alla Ristorazione sala e cucina per la svizzera
NAM Spa

Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... le risorse saranno inserite alle interno di un team di lavoro e di un contesto ristorativo fortemente orientato alla qualità e al servizio e alla cura del cliente... stiamo cercando candidati motivati......