SOUS CHEF (SEASON )
Descrizione dell'offerta di lavoro
Our Agency also offers job opportunities in Hotels, Restaurants, Resorts in different European Countries for Season Winter Season TITLE.
SOUS CHEF DEPARTMENT.
GALLEY/KITCHEN EXPERIENCE/SKILLS/CHARACTER.
Must have good knowledge of international cuisine; Must have strong knowledge of HACCP standards; Must have a minimum of five (5) years experience in a culinary field; Diploma/certification in a culinary discipline required; Strong interpersonal and problem-solving skills; Ability to work well under pressure in a fast-paced environment; Ability to work cohesively with colleagues as part of a team; Ability to focus attention on the needs of guests while remaining calm and courteous at all times; Must have English and/or German language skills; Must be reliable and able to work unsupervised; Must be able to work flexible hours and to company standards; Working knowledge of cooking with ingredient limitations (Allergens, diets etc.); DUTIES AND RESPONSIBILITIES.
Be friendly to passengers and crew and focused on the job; Responsible for leading the galley team in the absence of the Head Chef; Provides guidance to junior galley staff including but not limited to line cooking, food preparation and plating; Oversees and organises kitchen supplies and ingredients; Ensures a first-in, first-out food rotation system and verifies that all food is properly dated and organised for quality assurance; Keeps cooking stations stocked, especially before and during peak hours; Trains new kitchen staff to the ship's restaurant and kitchen standards; Manages food and product ordering by keeping detailed records and minimising waste, working with existing systems to improve waste reduction and manage budgetary concerns; Oversee all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standards; Works with the Head Chef to maintain kitchen organisation, staff skills and training opportunities; Checks that all food storage areas meet standards and are consistently well managed; Assists the Head Chef in the creation of menus; Coordinates with restaurant management team on supply ordering, budget and kitchen efficiency and staffing; Provide a two-way line of communication with all kitchen staff; Follow correct disciplinary procedures as outlined in the Food and Beverage Manual; Carry out all assigned duties efficiently, adhering to company standards and procedures as outlined in the training manual.
For more detailed information, we invite you to apply and a member of our team will contact you to arrange an interview.
Dettagli dell'offerta
- All Cruise Jobs
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- Imprecisato
- 16/11/2024
- 14/02/2025
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... creatività e capacità innovativa nel creare piatti unici e memorabili... conoscenza approfondita delle tecniche......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......
Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... si ricercano persone motivate con forte propensione al lavoro in team......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un resort in svizzera... stiamo cercando candidati motivati, dinamici, con passione nel settore e che abbiano voglia di......
Attualmente abbiamo diverse posizioni in diverse località della svizzera presso una delle migliori catene alberghiere per cuochi, cameriere, camerieri, pizzaioli, sous chef, bagnini, receptionist, autisti, lavastoviglie e molti altri... per nostro cliente in svizzera, cerchiamo personale nel settore......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando kiosk host, runner e chef de rang (u/d)... tieni presente che il processo di reclutamento si svolge in inglese e richiederà ai candidati di inviare un cv in inglese e partecipare......
La risorsa si dovrà occupare della propria partita in autonomia ed in linea con le indicazioni dell'executive chef... il candidato ideale ha maturato già una pregressa esperienza nel ruolo di almeno 3 anni... altre informazioni sul lavorocontratto di lavoro: tempo pieno disponibilità di alloggio in loco......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando cassiere/a, runner e chef de rang (u/d)... tieni presente che il processo di reclutamento si svolge in inglese e richiederà ai candidati di inviare un cv in inglese e partecipare......