COMMIS CHEF
Descrizione dell'offerta di lavoro
Our commitment to Diversity & Inclusion.
We are an inclusive company and our ambition is to attract, recruit and promote diverse talent.
Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader.
We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality.
We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpose to your life, so that during your journey with us, you can continue to explore Accor’s limitless possibilities.
By joining Accor, every chapter of your story is yours to write and together we can imagine tomorrow's hospitality.
Discover the life that awaits you at Accor, visit https://careers.
ccor.
om/ Do what you love, care for the world, dare to challenge the status quo! #BELIMITLESS Job Description What is in it for you.
Employee benefit card offering discounted rates in Accor worldwide Learning programs through our Academies and the opportunity to earn qualifications while you work Opportunity to develop your talent and grow within your property and across the world! Ability to make a difference in the local community through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21 What you will be doing.
He/she will have to prepare their own inventory list for their station.
He/she should have the ability, knowledge and skill to fill in for another chef when he or she is absent from another station.
Thus, basic overall knowledge is required.
Has to make sure that standard recipes and plating guides are followed at all times in her/his outlet Provides the Executive Sous Chef with daily market list for her/his outlet and controls personally all goods received, in order to guarantee the quality and quantity Has to provide the Executive Sous Chef with recipes and costing as per the requirement Assists and proposes to the Executive Sous Chef & Executive Chef special Food Promotions, Events and other Food related activities for her/his outlet Interacts and communicates with Outlet Supervisors on daily basis and makes sure all food items are sent to the Outlets are well explained.
Controls food wastage, without compromising on food quality.
Qualifications Your experience and skills include.
Minimum of 1-2 years’ experience in 5* hotel or similar.
Experience in the GCC and/or Middle East Region is a plus.
Excellent communication skills, both written and verbal required.
Be committed to exceeding guest expectations
Dettagli dell'offerta
- Imprecisato
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- 01/04/2025
- 30/06/2025
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Requisiti di lavoro cosa cerchiamo: stiamo cercando una figura di cuoco / cuoca / chef de partie / coordinatore di cucina con le seguenti caratteristiche: massimo 15 anni di esperienza nel settore... il nostro team comprende una chef, un aiuto cucina, un* chef de partie in uscita (che sarà sostituito......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... forti competenze organizzative e attenzione ai dettagli... collaborare con il team di cucina per sviluppare nuove......
Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... richiesta esperienza, capacità, professionalità, voglia di dedicarsi......
Per ampliamento staff agriturismo san paolo cerca un commis di cucina... giorni di riposo: lunedì e martedì... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... ambiente giovane e stimolante......
Descrizione descrizione del ruolo: siamo alla ricerca di un talentuoso e motivato chef de rang per la nuova stagione estiva... responsabilità principali: o accogliere e assistere gli ospiti con cortesia e professionalità... o disponibilità a lavorare su turnialtre informazioni sul lavoroil presente......
Il cala sinzias resort a castiadas, nel sud sardegna, a pochi metri dalla spiaggia di cala sinzias, ricerca le seguenti figure professionali: segretario di ricevimento primo chef secondo chef cuoco capo partita commis di cucina pasticcere commis di pasticceria secondo maître commis di sala commis di......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un resort in svizzera... le risorse saranno inserite alle interno di un team di lavoro e di un contesto ristorativo fortemente......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......