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COMMIS CHEF

Descrizione dell'offerta di lavoro

Company Description Commi Chef  As a  Commi Chef, you will be responsible for providing excellent guest service and maintain overall efficiency of set standards for the F&B Production function and be accountable for the hotel's performance.
Our commitment to Diversity & Inclusion.
We are an inclusive company and our ambition is to attract, recruit and promote diverse talent.
Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader.
We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality.
We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpose to your life, so that during your journey with us, you can continue to explore Accor’s limitless possibilities.
By joining Accor, every chapter of your story is yours to write and together we can imagine tomorrow's hospitality.
Discover the life that awaits you at Accor, visit   https://careers.
ccor.
om/ Do what you love, care for the world, dare to challenge the status quo!  #BELIMITLESS Job Description What is in it for you.
Employee benefit card offering discounted rates in Accor worldwide Learning programs through our Academies and the opportunity to earn qualifications while you work Opportunity to develop your talent and grow within your property and across the world! Ability to make a difference in the local community through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21 What you will be doing.
He/she will have to prepare their own inventory list for their station.
He/she should have the ability, knowledge and skill to fill in for another chef when he or she is absent from another station.
Thus, basic overall knowledge is required.
Has to make sure that standard recipes and plating guides are followed at all times in her/his outlet Provides the Executive Sous Chef with daily market list for her/his outlet and controls personally all goods received, in order to guarantee the quality and quantity Has to provide the Executive Sous Chef with recipes and costing as per the requirement Assists and proposes to the Executive Sous Chef & Executive Chef special Food Promotions, Events and other Food related activities for her/his outlet Interacts and communicates with Outlet Supervisors on daily basis and makes sure all food items are sent to the Outlets are well explained.
Controls food wastage, without compromising on food quality.
Qualifications Your experience and skills include.
Minimum of 1-2 years’ experience in 5* hotel or similar.
Experience in the GCC and/or Middle East Region is a plus.
Excellent communication skills, both written and verbal required.
Be committed to exceeding guest expectations
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Dettagli dell'offerta

Azienda
  • Imprecisato
Località
  • Tutta l'Italia
Indirizzo
  • Imprecisato - Imprecisato
Data di pubblicazione
  • 01/04/2025
Data di scadenza
  • 30/06/2025
CHEF DE PARTIE
WinTime Spa

Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......

CHEF DE RANG
WinTime Spa

Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......

CUOCA O CUOCO - CHEF DE PARTIE - COORDINATORE DI CUCINA
MIDI CATERING EVENTI SRL

Requisiti di lavoro cosa cerchiamo: stiamo cercando una figura di cuoco / cuoca / chef de partie / coordinatore di cucina con le seguenti caratteristiche: massimo 15 anni di esperienza nel settore... il nostro team comprende una chef, un aiuto cucina, un* chef de partie in uscita (che sarà sostituito......

Chef Stellato
Adami & associati selezione del personale

Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... forti competenze organizzative e attenzione ai dettagli... collaborare con il team di cucina per sviluppare nuove......

Sous Chef
Agriturismo San Paolo

Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... richiesta esperienza, capacità, professionalità, voglia di dedicarsi......

Commis di Cucina
Agriturismo San Paolo

Per ampliamento staff agriturismo san paolo cerca un commis di cucina... giorni di riposo: lunedì e martedì... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... ambiente giovane e stimolante......

Chef de rang -Stage- Hotel calimala Fitenze-Angel restaurant
Calimala 2 srl

Descrizione descrizione del ruolo: siamo alla ricerca di un talentuoso e motivato chef de rang per la nuova stagione estiva... responsabilità principali: o accogliere e assistere gli ospiti con cortesia e professionalità... o disponibilità a lavorare su turnialtre informazioni sul lavoroil presente......

Staff Stagione Estiva 2025
Cala Sinzias Resort srl

Il cala sinzias resort a castiadas, nel sud sardegna, a pochi metri dalla spiaggia di cala sinzias, ricerca le seguenti figure professionali: segretario di ricevimento primo chef secondo chef cuoco capo partita commis di cucina pasticcere commis di pasticceria secondo maître commis di sala commis di......

Addetto/a alla Ristorazione sala e cucina per la svizzera
NAM Spa

Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un resort in svizzera... le risorse saranno inserite alle interno di un team di lavoro e di un contesto ristorativo fortemente......

MAINTENANCE / TECHNICAL DEPARTMENT
Rainsteal Oil & Gas Limited, UK.

Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......