CHEF DE RANG
Descrizione dell'offerta di lavoro
Auberge’s third European destination, Collegio is a delight for design lovers and gourmands alike.
Three adjacent original buildings feature 83 rooms, an original chapel and theater, a library, two restaurants and a bar which was once the school’s principal’s office.
Surrounded by old growth cyprus and soaring oak trees, the resort’s grounds boast expansive lawns, five levels of terraced Baroque gardens, a pool and garden bar and restaurant.
Come here for relaxation or adventure – and leave utterly enchanted.
Job Description Embark on a rewarding journey with our team as a Chef de Rang where your role is pivotal in crafting extraordinary dining experiences.
As a part of our team, you'll be at the heart of catering to the business, our esteemed guests, and sustaining harmony amongst the team.
Facilitate the guest dining experience by taking orders, anticipating needs, and delivering all items efficiently.
Relate with guests to ensure satisfaction with beverages and meals, maintaining a consistently heartfelt and high-quality service.
Comply with Auberge Resorts Collection standards and make thoughtful suggestions for upselling unique menu items.
Accurately and quickly take and place orders, input them into the POS system, and handle billing.
Operate, maintain, and clean restaurant equipment and fittings.
Ensure the restaurant/outlets are tidy, organized, and follow safe food handling procedures.
Qualifications Minimum of two year experience in the foodservice/hospitality industry.
Good knowledge of food and wine.
Experience at a luxury hospitality property preferred.
Superior professional appearance and manner, good character to work in a fast-paced team.
Ability to work a flexible schedule, including weekends and holidays, according to department needs.
Additional Information Auberge Resorts Collection is a portfolio of extraordinary hotels, resorts, residences, and private clubs.
While each property is unique, all share a crafted approach to luxury and bring the soul of the locale to life through captivating design, exceptional cuisine and spas, and gracious yet unobtrusive service.
With hotels and resorts across three continents, Auberge invites guests to create unforgettable stories in some of the world’s most desirable destinations.
Please visit aubergeresorts.
om to learn more about our Collection.
Follow us on Instagram, TikTok, Linkedin, Facebook and Pinterest.
@AubergeResorts and #AlwaysAuberge.
Job Location
Dettagli dell'offerta
- Imprecisato
- 10/01/2025
- 10/04/2025
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... conoscenza approfondita delle tecniche culinarie moderne e tradizionali... diploma o certificato in cucina professionale......
Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... la nostra è una realtà che propone un’idea rinnovata di agriturismo......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... stiamo cercando candidati motivati, dinamici, con passione nel settore e che abbiano voglia di mettersi in gioco... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......
Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... contratto a tempo indeterminato con vitto e alloggio... si richiede capacità organizzativa......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando kiosk host, runner e chef de rang (u/d)... dopo alcuni mesi lavorerai anche alcuni turni al ristorante come runner, host di ristorante o come cameriere di sala......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando cassiere/a, runner e chef de rang (u/d)... il visto per gli stati uniti è a carico del datore di lavoro... il costo di questa stanza verrà detratto dal vostro stipendio......
Cosa stiamo cercando: -esperienza nel settore alberghiero-capacità di apprendere rapidamente nuove competenze noi offriamo - buono stipendio- giorni liberi- vitto e alloggio partenza immediata... attualmente abbiamo diverse posizioni in diverse località della svizzera presso una delle migliori catene......