CHEF DE PARTIE
Descrizione dell'offerta di lavoro
We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality.
We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpose to your life, so that during your journey with us, you can continue to explore Accor’s limitless possibilities.
By joining Accor every chapter of your story is yours to write, and together we can imagine tomorrow’s hospitality.
Rixos Bab Al Bahr is a luxury hotel chain providing a traditional Turkish hospitality in an excellent manner.
changing the concept of a real luxury by giving a new meaning of the all-inclusive holiday concept through providing a unique experience.
SALARIES AND BENEFITS Competitive Salary Duty Meals provided; breakfast/lunch/dinner/midnight meal + coffee breaks Vacation tickets /benefits provided by the hotel Medical Insurance Provided Job Description Collaborate closely with the Executive Chef, Executive Sous Chef and the Executive Pastry Chef to coordinate food production and ensure seamless communication between the kitchen and other departments Lead the team in preparing dishes that meet service standards, ensuring strict adherence to recipes and high culinary expectations Oversee food storage, preparation, and handling, maintaining full compliance with food safety regulations and hygiene protocols Take charge of food costs by overseeing store requisitions and direct purchases, ensuring the timely and precise delivery of quality ingredients to support budgeted profitability Employ traditional cooking techniques and premium local ingredients to craft dishes that showcase bold flavors and reflect the vibrant surroundings Optimize kitchen operations by managing food preparation processes and minimizing wastage, ensuring cost efficiency and sustainability Qualifications You will be.
Must have minimum 3 years experience as a Demi Chef de Partie or Chef de Partie in a medium to large 5-star Hotel Skilled in baking, with expertise in crafting breads, pastries, and desserts, including advanced techniques like laminating pastry and creating sourdough, flatbreads, and specialty items Responsible for preparing and cooking high-quality dishes, ensuring all food meets hygiene regulations and the standards set by the Executive Chef Innovative and creative, introducing new ideas and consistently enhancing the guest dining experience Self-motivated, detail-oriented, and adaptable, capable of working independently and thriving in a fast-paced, dynamic environment A dedicated team player with a passion for the culinary arts, eager to collaborate, learn, and contribute to a high-performing kitchen team
Dettagli dell'offerta
- Imprecisato
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- 29/11/2024
- 27/02/2025
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... responsabilità principali: creare un'esperienza culinaria straordinaria per gli ospiti, attraverso la preparazione......
Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... la nostra è una realtà che propone un’idea rinnovata di agriturismo... giorni di riposo: lunedì e martedì... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la......
Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... contratto a tempo indeterminato con vitto e alloggio... si richiede capacità organizzativa......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... stiamo cercando candidati motivati, dinamici, con passione nel settore e che abbiano voglia di mettersi in gioco... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando kiosk host, runner e chef de rang (u/d)... una volta selezionato per il programma, il nostro team ti assisterà in ogni fase del processo, fino alla tua partenza per orlando (appuntamento......
Attualmente abbiamo diverse posizioni in diverse località della svizzera presso una delle migliori catene alberghiere per cuochi, cameriere, camerieri, pizzaioli, sous chef, bagnini, receptionist, autisti, lavastoviglie e molti altri... per nostro cliente in svizzera, cerchiamo personale nel settore......
La risorsa si dovrà occupare della propria partita in autonomia ed in linea con le indicazioni dell'executive chef... il candidato ideale ha maturato già una pregressa esperienza nel ruolo di almeno 3 anni... altre informazioni sul lavorocontratto di lavoro: tempo pieno disponibilità di alloggio in loco......