CHEF DE CUISINE – FRENCH BRASSERIE
Descrizione dell'offerta di lavoro
The resort boasts panoramic views of the Arabian Gulf.
Rixos plans to provide a platform for showcasing Qatar as a tourism destination.
One of the country’s biggest draws will be Qetaifan Island North’s Waterpark attraction.
The Rig is the world’s highest tower of its kind, reaching 82 metres.
Job Description Chef de Cuisine – French Brasserie Chef de Cuisine is responsible for leading the day-to-day operations of the kitchen and related areas.
Assumes the Executive Sous Chef’s responsibilities in their absence.
Design, create, and update a diverse and authentic menu that reflects the resort's commitment to culinary excellence.
Lead and inspire the kitchen brigade, ensuring a collaborative and positive work environment.
Supervise and train kitchen staff in proper cooking techniques and adherence to standardized recipes.
Maintain high standards of food quality, presentation, and flavor consistency.
Conduct regular food tastings and inspections to ensure all dishes meet the resort's standards.
Oversee day-to-day kitchen operations, including food preparation, cooking, and plating.
Manage inventory, control food costs, and minimize waste.
Recruit, train, and develop culinary staff, fostering a culture of continuous learning and improvement.
Implement and enforce kitchen hygiene and safety protocols.
Collaborate with other departments, such as Food and Beverage, to create seamless and exceptional guest experiences.
Qualifications Proven experience as a Chef de Cuisine or Executive Chef in a French Brasserie or similar upscale dining establishment for at least 2 years Culinary degree or equivalent certification In-depth knowledge of French culinary techniques and traditions Strong leadership and communication skills Ability to manage a fast-paced kitchen environment and adapt to changing priorities Familiarity with Qatar's culinary scene and an understanding of local and international culinary trends Fluent in English; French speaker is highly preferred
Dettagli dell'offerta
- Imprecisato
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- 09/10/2024
- 06/01/2025
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... collaborare con il team di cucina per sviluppare nuove ricette e menu stagionali... creatività e capacità innovativa......
Main activities: respond to customer requests in a professional, precise and timely manner management of calls, e-mails and chats relating to information and complaints requisiti di lavoro your profile: excellent communication skills & high focus on customer satisfaction native language skills in......
Requirements must have * excellent communication skills, empathy & high focus on customer satisfaction * customer orientation, problem solving skills, teamwork * native language skills in french or at least c1 level knowledge * english at least b2 (written, spoken and read) * good it skills - required......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......
Struttura alberghiera in svizzera ricerca le seguenti figure professionali da inserire nel proprio organico: • cuoco• aiuto cuoco• pizzaiolo• commis di cucina• demi chef de partie• chef de partie• sous chef• barista• camerieri• receptionist• commis di sala requisiti: • ti piace lavorare a contatto diretto......
Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... contratto a tempo indeterminato con vitto e alloggio... si richiede capacità organizzativa......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... le risorse saranno inserite alle interno di un team di lavoro e di un contesto ristorativo fortemente orientato alla qualità e al servizio e alla cura del cliente... stiamo cercando candidati motivati......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando kiosk host, runner e chef de rang (u/d)... dopo alcuni mesi lavorerai anche alcuni turni al ristorante come runner, host di ristorante o come cameriere di sala......