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BANQUET SOUS CHEF

Descrizione dell'offerta di lavoro

Company Description If you love saying YES and enjoy engaging with the community by leading with ART, 21c Museum Hotels is one of the pioneering examples of bridging the worlds of art and hospitality.
We combine a multi-venue contemporary art museum, a boutique hotel, and a chef-driven restaurant to create a unique and welcoming opportunity.
Join our Flock! Job Description Reports To.
Chef de Cuisine/Executive Chef Supervises.
Line Cooks, Stewards General Purpose.
A Sous Chef has worked very hard to get where he/she is, and a new Sous knows the real hard work is yet to come.
It is time to become a leader, a sergeant, a direct line to the Chef de Cuisine (CDC), or an Executive Chef (EC) for the line cooks.
Not only is the Sous Chef directly responsible for being proficient at every station and facet of the kitchen, but a Sous needs to know, in great detail, what it takes to make everything run smoothly and have an understanding of what the positions above them do to keep the wheels turning.
The sous chef position is one of the key positions in the kitchen.
Specific Responsibilities.
Owns service period and crew.
Able to be multifaceted with eyes on all kitchen activities.
Knows the strengths and weaknesses of line staff under supervision, knows what and when to delegate and to whom, and has set clear expectations for the finished product.
Available to assist line staff with recipe techniques and station prep and answer any questions.
Abreast of all menu changes, regardless of service period.
Relays important information about the day service for line staff as they arrive, such as menu changes, station assignments, and private events.
Ensures that stewarding staff follow their opening, closing, and mid-service side work.
Coordinates with CDC on supervising the Stewarding department.
Maintains clean and organized walk-ins & dry storage area.
Orders daily and weekly products in conjunction with CDC.
Stays aware of food and labor costs and makes efforts to control these in their particular service periods.
Collaborates with CDC and/or EC on menu development and engineering.
Qualifications Minimum of two years experience in a fine dining restaurant environment.
Understanding of professional cooking and knife handling skills.
Knowledge of safety, sanitation, and food handling processes.
Able to work flexible hours (nights, weekends).
Responsible, dependable, punctual.
Excellent communication skills; must be able to speak, read, and understand English.
Clean and professional appearance.
Demonstrates enthusiasm for all things 21c.
Must pass a background check.
Travel Requirements.
As needed.
Additional Information All your information will be kept confidential according to EEO guidelines.
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Dettagli dell'offerta

Azienda
  • Imprecisato
Località
  • Tutta l'Italia
Indirizzo
  • Imprecisato - Imprecisato
Data di pubblicazione
  • 02/04/2025
Data di scadenza
  • 01/07/2025
Sous Chef
Agriturismo San Paolo

Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la tradizione e l’innovazione... richiesta esperienza, capacità, professionalità, voglia di dedicarsi......

CHEF DE PARTIE
WinTime Spa

Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......

CHEF DE RANG
WinTime Spa

Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......

CUOCA O CUOCO - CHEF DE PARTIE - COORDINATORE DI CUCINA
MIDI CATERING EVENTI SRL

Requisiti di lavoro cosa cerchiamo: stiamo cercando una figura di cuoco / cuoca / chef de partie / coordinatore di cucina con le seguenti caratteristiche: massimo 15 anni di esperienza nel settore... il nostro team comprende una chef, un aiuto cucina, un* chef de partie in uscita (che sarà sostituito......

Chef Stellato
Adami & associati selezione del personale

Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... forti competenze organizzative e attenzione ai dettagli... collaborare con il team di cucina per sviluppare nuove......

Chef de rang -Stage- Hotel calimala Fitenze-Angel restaurant
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Descrizione descrizione del ruolo: siamo alla ricerca di un talentuoso e motivato chef de rang per la nuova stagione estiva... responsabilità principali: o accogliere e assistere gli ospiti con cortesia e professionalità... o disponibilità a lavorare su turnialtre informazioni sul lavoroil presente......

MAINTENANCE / TECHNICAL DEPARTMENT
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Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......

Addetto/a alla Ristorazione sala e cucina per la svizzera
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Il cala sinzias resort a castiadas, nel sud sardegna, a pochi metri dalla spiaggia di cala sinzias, ricerca le seguenti figure professionali: segretario di ricevimento primo chef secondo chef cuoco capo partita commis di cucina pasticcere commis di pasticceria secondo maître commis di sala commis di......

Cuoco capopartita
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La risorsa si dovrà occupare della propria partita in autonomia ed in linea con le indicazioni dell'executive chef... il candidato ideale ha maturato già una pregressa esperienza nel ruolo di almeno 3 anni... altre informazioni sul lavorocontratto di lavoro: tempo pieno disponibilità di alloggio in loco......