BANQUET SOUS CHEF
Descrizione dell'offerta di lavoro
We combine a multi-venue contemporary art museum, a boutique hotel, and a chef-driven restaurant to create a unique and welcoming opportunity.
Join our Flock! Job Description Reports To.
Chef de Cuisine/Executive Chef Supervises.
Line Cooks, Stewards General Purpose.
A Sous Chef has worked very hard to get where he/she is, and a new Sous knows the real hard work is yet to come.
It is time to become a leader, a sergeant, a direct line to the Chef de Cuisine (CDC), or an Executive Chef (EC) for the line cooks.
Not only is the Sous Chef directly responsible for being proficient at every station and facet of the kitchen, but a Sous needs to know, in great detail, what it takes to make everything run smoothly and have an understanding of what the positions above them do to keep the wheels turning.
The sous chef position is one of the key positions in the kitchen.
Specific Responsibilities.
Owns service period and crew.
Able to be multifaceted with eyes on all kitchen activities.
Knows the strengths and weaknesses of line staff under supervision, knows what and when to delegate and to whom, and has set clear expectations for the finished product.
Available to assist line staff with recipe techniques and station prep and answer any questions.
Abreast of all menu changes, regardless of service period.
Relays important information about the day service for line staff as they arrive, such as menu changes, station assignments, and private events.
Ensures that stewarding staff follow their opening, closing, and mid-service side work.
Coordinates with CDC on supervising the Stewarding department.
Maintains clean and organized walk-ins & dry storage area.
Orders daily and weekly products in conjunction with CDC.
Stays aware of food and labor costs and makes efforts to control these in their particular service periods.
Collaborates with CDC and/or EC on menu development and engineering.
Qualifications Minimum of two years experience in a fine dining restaurant environment.
Understanding of professional cooking and knife handling skills.
Knowledge of safety, sanitation, and food handling processes.
Able to work flexible hours (nights, weekends).
Responsible, dependable, punctual.
Excellent communication skills; must be able to speak, read, and understand English.
Clean and professional appearance.
Demonstrates enthusiasm for all things 21c.
Must pass a background check.
Travel Requirements.
As needed.
Additional Information All your information will be kept confidential according to EEO guidelines.
Dettagli dell'offerta
- Imprecisato
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- 01/01/2025
- 01/04/2025
Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... richiesta esperienza, capacità, professionalità, voglia di dedicarsi... giorni di riposo: lunedì e martedì... tutto ciò che offriamo viene creato da noi sotto una chiave di costante ricerca proponendo una cucina ponte tra la......
Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......
Agenzia per il lavoro - filiale di busto arsizio (va) - seleziona per azienda cliente - settore hotellerie, due chef de rang: chef de rang la risorsa si occuperà di: accoglienza, interlocuzione e servizio conoscenza dei piatti e capacità di descriverli agli ospiti conoscenza dei vini e basic di abbinamento......
Siamo alla ricerca di un talentuoso e creativo chef stellato... requisiti: esperienza comprovata come chef stellato o in ruoli di leadership in ristoranti stellati michelin o equivalente... responsabilità principali: creare un'esperienza culinaria straordinaria per gli ospiti, attraverso la preparazione......
Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......
Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... si richiede capacità organizzativa, predisposizione al contatto con il pubblico e orientamento......
Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... stiamo cercando candidati motivati, dinamici, con passione nel settore e che abbiano voglia di mettersi in gioco... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un......
Attualmente abbiamo diverse posizioni in diverse località della svizzera presso una delle migliori catene alberghiere per cuochi, cameriere, camerieri, pizzaioli, sous chef, bagnini, receptionist, autisti, lavastoviglie e molti altri... cosa stiamo cercando: -esperienza nel settore alberghiero-capacità......
Lavora negli stati uniti per patina restaurant group a walt disney world, orlando, in florida! attualmente stiamo cercando kiosk host, runner e chef de rang (u/d)... tieni presente che il processo di reclutamento si svolge in inglese e richiederà ai candidati di inviare un cv in inglese e partecipare......
La risorsa si dovrà occupare della propria partita in autonomia ed in linea con le indicazioni dell'executive chef... siamo alla ricerca di risorse dinamiche, che abbiano voglia di sperimentare e di mettersi in gioco, per raggiungere insieme gli obiettivi sempre più importanti dell’azienda......