Vedere l'offerta completa

COMMIS DE PARTIE

Firenze - Toscana

Descrizione dell'offerta di lavoro

Company Description Collegio alla Querce, Auberge Resorts Collection a former cultural institution and much-beloved boarding school is undergoing an extensive transformation to awaken the property’s storied and romantic history, dating back to the 16th century.
Auberge’s third European destination, Collegio is a delight for design lovers and gourmands alike.
Three adjacent original buildings feature 83 rooms, an original chapel and theater, a library, two restaurants and a bar which was once the school’s principal’s office.
Surrounded by old growth cyprus and soaring oak trees, the resort’s grounds boast expansive lawns, five levels of terraced Baroque gardens, a pool and garden bar and restaurant.
Come here for relaxation or adventure – and leave utterly enchanted.
Job Description Monitors kitchen equipment and reports issues to superiors Continually develops culinary knowledge to produce high-quality meals Measures, mixes, and prepares meal ingredients, sauces, and seasonings Washes, chops, and cuts fruit, meat, and vegetable items Assesses inventory and requests resupply when necessary Plates meal items under the chef de partie’s supervision Disposes of spoiled items and adheres to sanitation policies Qualifications High school diploma or equivalent; higher certification in culinary arts preferred 1-2 years of work experience in a similar role preferred Good understanding of food, health, and safety regulations Excellent communication skills Computer literate Additional Information Auberge Resorts Collection is a portfolio of extraordinary hotels, resorts, residences, and private clubs.
While each property is unique, all share a crafted approach to luxury and bring the soul of the locale to life through captivating design, exceptional cuisine and spas, and gracious yet unobtrusive service.
With hotels and resorts across three continents, Auberge invites guests to create unforgettable stories in some of the world’s most desirable destinations.
Please visit aubergeresorts.
om to learn more about our Collection.
Follow us on Instagram, TikTok, Linkedin, Facebook and Pinterest.
@AubergeResorts and #AlwaysAuberge.
Job Location
Vedere l'offerta completa

Dettagli dell'offerta

Azienda
  • Imprecisato
Località
Indirizzo
  • Imprecisato - Imprecisato
Data di pubblicazione
  • 04/12/2024
Data di scadenza
  • 04/03/2025
CHEF DE PARTIE
WinTime Spa

Verificare qualità e quantità di mise en place eseguire la preparazione delle ricette in base alle disposizioni dello chef seguire metodo di impiattamento delle pietanze in base allo standard elaborare piatti di sua competenza e, con lo chef, creare nuove ricette da inserirle nel menù vigilare sul rispetto......

Personal Cucina & Sala, Ristorante/Snack in Svizzera
GISPA

Per i nostri ristoranti in svizzera siamo alla ricerca di, runner, demi chef de partie, chef de partie, sous chef, cuoco, aiuto cuoco, pizzaiolo, commis di cucina, barista, camerieri, receptionist, commis di sala... contratto a tempo indeterminato con vitto e alloggio... si richiede capacità organizzativa......

Comis di cucina
Voltì s.r.l.

Contratto full time, possibilità di lavorare su turni o spezzato contratto di lavoro: tempo pieno requisiti di lavoro esperienza: commis di cucina: 2 anni (obbligatorio) altre informazioni sul lavoro benefit: orario flessibile orario: turni... i candidati ideali sono appassionati di cucina e di......

Addetto/a alla Ristorazione sala e cucina per la svizzera
NAM Spa

Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... le risorse saranno inserite alle interno di un team di lavoro e di un contesto ristorativo fortemente orientato alla qualità e al servizio e alla cura del cliente... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina......

MAINTENANCE / TECHNICAL DEPARTMENT
Rainsteal Oil & Gas Limited, UK.

Food and restaurant department bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator......

Head Waiter
Manpower

Manpowergroup per azienda leader nel settore della ristorazione sta cercando: head waiter/waitress obiettivi ed attività: preparare il ristorante e le terrazze all'aperto durante la stagione estiva coordinare il lavoro con gli altri membri del team, in particolare commis e runners prendere ordini, gestire......